U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu VINUM SANUM, dr. sc. Sanja Radeka u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavila je rad u uglednom znanstvenom časopisu „Foods“ (Q1; IF: 4.7).
Naslov: „Evaluating the Impact of Pre-Fermentative and Post-Fermentative Vinification Technologies on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Teran Red Wine By-Products”
Autori: Radeka, Sanja; Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Horvat, Ivana; Plavša, Tomislav; Peršurić Ilak, Anita Silvana; Lukić, Igor; Bubola, Marijan; Jeromel, Ana.
Foods 2024, 13(21), 3493; https://doi.org/10.3390/foods13213493
Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa Foods:
https://www.mdpi.com/2304-8158/13/21/3493