Objavljen znanstveni rad u časopisu ”Applied Sciences”

U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu “Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani – VINUM SANUM”, dr.sc. Sara Rossi je u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča objavila rad u uglednom znanstvenom časopisu „Applied Sciences“ (Q1; IF: 2,5).

Naslov: ”Comprehensive Analysis of Teran Red Wine Aroma and Sensory Profiles: Impacts of Maceration Duration, Pre-Fermentation Heating Treatment, and Barrel Aging”,

Autori: Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Orbanić, Fumica; Horvat, Ivana; Lukić, Igor; Anita Silvana; Lukić, Igor; Peršurić Ilak, Anita Silvana; Bubola, Marijan; Plavša, Tomislav; Radeka, Sanja.

Appl. Sci. 202414(19), 8729; https://doi.org/10.3390/app14198729

Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa Applied Sciences

https://www.mdpi.com/2076-3417/14/19/8729#

Close Menu