U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu VINUM SANUM, doktorandica Fumica Orbanić je u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča, Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita, Agronomskog fakulteta i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavila je rad u uglednom znanstvenom časopisu „Foods“ (Q1; IF: 5,2).
Naslov: ”Applying Different Vinification Techniques in Teran Red Wine Production: Impact on Bioactive Compounds and Sensory Attributes”,
Autori: Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Budić-Leto, Irena; Kovačević Ganić, Karin; Horvat, Ivana; Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Lukić, Igor; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja.
Foods, 12 (2023), 20; 3838, 23; https://doi.org/10.3390/foods12203838
Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa Foods: