Objavljen znanstveni rad u časopisu ”Foods”
U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu VINUM SANUM, dr. sc. Sanja Radeka u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u…
U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu VINUM SANUM, dr. sc. Sanja Radeka u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u…
U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu "Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani - VINUM SANUM", dr.sc. Sara Rossi je u…
Dr. sc. Sanja Radeka, voditeljica HRZZ projekta VINUM SANUM, u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavila je rad…
U sklopu diseminacije rezultata na HRZZ projektu VINUM SANUM, doktorandica Fumica Orbanić je u suradnji s kolegama s Instituta za poljoprivredu i turizam iz Poreča, Instituta za jadranske kulture i…
Dana 19.12.2022. u Domu Obrtnika u Poreču održana je Završna konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati projekta Hrvatske Zaklade za Znanost ''Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva…
Sara Rossi, doktorandica na HRZZ projektu ”Utjecaj različitih vinifikacijskih tehnologija na kvalitativna svojstva vina od autohtonih hrvatskih sorti: uloga vina u ljudskoj prehrani – VINUM SANUM“, 18.01.2023., uspješno je i…
U sklopu diseminacije rezultata HRZZ projekta VINUM SANUM, doktorandice Sara Rossi i Ena Bestulić sudjelovale su na 43. Svjetskom Kongresu Vinove loze i Vina (43rd World Congress of Vine and…
Voditeljica projekta dr.sc. Sanja Radeka i doktorandice Ena Bestulić i Fumica Orbanić u sklopu HRZZ projekta VINUM SANUM sudjelovale su na na ‘’10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and…
Voditeljica projekta dr.sc. Sanja Radeka i doktorandica Fumica Orbanić u sklopu HRZZ projekta VINUM SANUM sudjelovale su na 3. međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS (FIB) koji se održao u…
U sklopu diseminacije rezultata HRZZ projekta VINUM SANUM, doktorandice Sara Rossi i Ena Bestulić sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji In Vino Analytica Scientia - IVAS. Konferencija je održana u…